Home

Rezultate Live

Rezultate

Oferta

Milionar

Biletul Saptamanii

Supergol

Pariuri Speciale

Ghid Pariere

Pariaza

Agentii nou deschise

Constanta
B-dul Tomis, nr. 117
Bacau
Str. Nicolae Balcescu, nr. 3
Iasi
Str.Bacinschi, nr.6, bl.CL1
Sector 6
B-dul Uverturii nr. 83
Brasov
Bulevardul Garii, nr.7
Curtea De Arges
Terasa 1 Mai,spatiul C1 (bar)
Craiova
Str. George Enescu, Nr. 100, Restaurant (Beraria) Segarcea, Bl. 41 A, Sc. 1, parter
Buzau
Str.Alexandru Marghiloman,nr.2
Vaslui
B-dul. Republicii nr. 367, SPATIU COMERCIAL, Jud. Vaslui.
Sector 2
Sos Colentina, nr. 76

vezi toate agentiile

Ghid de pariere

DEFINITII   MODALITATI DE PARIERE   FOTBAL   ALTE SPORTURI   LIVE BETTING   LOTERII INTERNATIONALE  
DEFINITII
Modalitati de pariere - PARIUL SISTEM

Pentru acest tip de pariu se aleg mai multe evenimente (cel puțin 2) prezente în ofertă și se impune în rubrica SISTEM condiția de minim. Pariul “Sistem” va permite o greșeală, două sau mai multe (în funcție de condiția de minim pentru care s-a optat și de totalul evenimentelor alese).

 Prin pariul “Sistem” se poate întelege existența mai multor pariuri pe același bilet. Condiția de minim reprezintă numărul minim de evenimente ale căror rezultate trebuie indicate corect, astfel încât să se poată realiza un câștig. Număr minim de evenimente care se pot paria în sistem este de 2, iar cel maxim este de 15 (se aleg între 2 și 15 evenimente care se pot condiționa de la 1 ...... până la 15 din 15). Pe biletul de pariere fiecare opțiune (simplă) va avea un număr de ordine (1, 2, 3.....) iar combinațiile vor fi și ele numerotate: 001, 002…

 


În general toate combinațiile posibile vor fi detaliate cu câștigul corespunzător pe biletul de pariere (maxim 200 de combinații). Există posibilitatea de a include în acest pariu și evenimente fixe (BĂNCI) care vor fi conținute pe fiecare combinație (neinfluențând numărul total al acestora). Acesta este pariul SISTEM CU BANCĂ.
BANCA - toate evenimentele înscrise în BANCĂ trebuie să aibă rezultatele corect indicate. Pariul devine necâștigător în cazul oricărui rezultat incorect indicat al unui eveniment tip BANCĂ.

 


De asemenea, se poate folosi la pariul „Sistem” Multi-tip-ul însă, în acest caz, crește semnificativ numărul de combinații. Opțiunile (multiple) vor fi tipărite pe biletul de pariere prin litere A, B, … etc., în funcție de numărul de opțiuni aferente unui eveniment.

 

Pariul sistem incomplet

 

 


De exemplu: alegem 5 evenimente și dorim să câștigăm în cazul în care indicăm corect cel puțin 3 evenimente. Atunci, condiționăm 3 din 5 (sistem de 3) ceea ce înseamnă 10 combinații. Înseamnă că, pentru o miză de 10 lei, revine 1 leu pe combinație. Pentru aceasta, înscriem în rubrica "SISTEM" condiția de minim 3 din 5, iar în rubrica "MIZA" 10+.


Astfel, câştigul poate fi:


Pentru 3 opţiuni câştigătoare va exista o singură combinaţie câştigătoare;


Pentru 4 opţiuni câştigătoare, vor exista 4 combinaţii câştigătoare, iar valoarea câştigului va fi dată de suma câştigurilor corespunzătoare celor 4 combinaţii;


Pentru 5 opţiuni câştigătoare, câştigul va fi cel înscris pe biletul de pariere.

 


Acest tip de sistem se poate juca atât cu opţiuni simple, aşa cum este prezentat anterior, cât şi cu opţiuni multiple (unde pentru al 4-lea eveniment am selectat 2 opţiuni multi-tip). În această situaţie, câştigul pe fiecare combinaţie câştigătoare este dat de produsul dintre cotele opţiunilor câştigătoare şi miza pe combinaţie.

 

Pariul sistem complet

 


Optăm pentru 5 evenimente și condiţionăm 3,4,5 din 5, ceea ce înseamnă un număr total de 16 combinaţii: 10 pe sistemul de 3/5, 5 pe sistemul de 4/5 și o combinație pe sistemul de 5.


Astfel, câştigul poate fi:
Pentru 3 opțiuni câştigătoare va exista o singurăcombinaţie câştigătoare (grup de 3);


Pentru 4 opţiuni câştigătoare vor exista 5 combinaţii câştigătoare - 4 grupuri de 3 şi unul de 4, iar valoarea câştigului va fi dată de suma câştigurilor corespunzătoare celor 5 combinaţii;


Pentru 5 opţiuni câştigătoare, toate cele 16 combinaţii posibile vor fi câştigătoare, iar câştigul va fi cel maxim înscris pe biletul de pariere.

 

Pariul sistem cu banca

 


BANCĂ poate fi unul sau mai multe evenimente pentru care este obligatoriu ca opţiunile selectate să fie câştigătoare.


Optăm pentru aceleaşi 5 evenimente dar, de această dată, înscriem unul dintre ele ca bază, codul 1497 de pe tichetul de joc evidenţiat prin semnul *, iar restul meciurilor le condiţionăm 3 din 4. Astfel, în loc de 10 combinaţii (sistem 3/5), vom avea doar 4 (1 bancă + 3 din 4 = 4 combinaţii).


Evenimentele selecţionate ca şi “BANCĂ” nu intră în sistemele create pe bilet.

 

Nota: Pariul care, din motive obiective, în conformitate cu Regulamentul de Joc, primeşte ulterior efectuării sale cota 1 se numește pariu nul. Pariul nul este rambursabil la cererea clientului, în cazul în care este un pariu individual. Pentru pariurile cu mai multe evenimente pe Bilet, câştigul final va fi calculat considerându-se la cotă de 1 doar acel
eveniment declarat nul.

 

 
Contactati-ne    Tel: 0213001000       
L1160532F000307

Membri ai

Stanleybet ESSA

Westgate Romania SRL

Bucuresti, Sector 5
Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 29A, Etaj 5, Biroul 50, Afi Tech Park 1
Nr. Reg. Com.: J40/20246/2004
CIF: 17017651
Capital Social: 1.090.000 lei
Licenta: L1160532F000307